Článek o CaféDocku na ČTK

CaféDock je multifunkční zařízení, které se stává neotřelým a funkčním prvkem pracovních interiérů. Svými čistými křivkami, perfektním řemeslným provedením a kvalitním servisem je středobodem každé kanceláře, jednacích prostor, showroomů a reprezentačních prostor. CaféDock vyšel z dílny nadějného designéra Romana Kvita z ateliéru designu pražské UMPRUM. Roman je tváří nastupující generace produktového designu, jeho práce byly oceněny například v Bavorsku státní cenou za design.

CaféDock je uzpůsoben pro náročný kancelářský provoz, poskytuje však příjemný prostor a příležitost pro pracovní rozhovory a setkávání. CaféDock je mobilní jednotkou, která obsahuje přístroj na kávu, zásobník a ochlazovač na vodu, chladničku na nápoje a další přihrádky na šálky, lžičky a vše co kvalitní kávový servis vyžaduje.

Známku kvality multifunkčního zařízení CaféDock podtrhuje spojení se společností Dallmayr, která koncept vymyslela, realizace se ujala společnost Idealab. CaféDock se vyrábí ve špičkové dílně firmy Ladenbau. Výsledek je tak spojením unikátního autorského designu, řemeslné kvality a funkčního provedení.

Značka Dallmayr se může pochlubit více než třísetletou tradicí. Historický dům lahůdek Dallmayr na mnichovské Dienerstrasse se stal známým v celém Německu. Své jméno získal v roce 1870 od obchodníka Aloise Dallmayra a od konce 19. století se řadí k předním delikatesním domům Evropy. Mezi jeho zákazníky patřil německý císařský a bavorský královský dvůr a mnohé další evropské knížecí a královské dvory.

Společnost Dallmayr je na českém trhu od roku 2001, kde v návaznosti na německou tradici dbá především na kvalitu veškerých svých služeb, a to jak v oblasti gastronomie, tak i v samoobslužném vendingu. Exkluzivní kávu Dallmayr dodává kromě kaváren, barů a restaurací i do kanceláří.

Kontakt pro média:

J&N PUBLICITY

Jitka Novotná

 

Původní článek: www.protext.cz/zprava.php?id=23466

CaféDock: www.kava-servis.cz/cafedock

Galerie fotek