Dallmayr Kaffee a Pražský hrad

Káva Dallmayr provoněla již mnoho zajímavých kulturních a společenských akcí, na kterých se setkávali nejen muzikanti, ale také hosté ze světa politiky, kultury a byznysu. Jednou z nich  byl Jazz na Hradě, který založil bývalý prezident Václav Klaus, který se osobně těchto koncertů účastnil a setkal se při kávě s generálním ředitelem této firmy.

Vaše káva provoněla nádherné prostory Hradu během koncertů Jazz na Hradě. Vzpomínáte si, po kolikáté to již bylo?

Samozřejmě, byť tento koncert je pro nás již asi 16. v pořadí. Každý z nich je originální a nesmazatelně se vryje do paměti.

Jazzy na Hradě jsou něco specifického a vždy ve vás zanechají dojem. Proto jsem rád za naši účast zde a za možnost umocnit hostům tak skvělý zážitek, požitkem z kávy.

Během těchto večerů jste se setkal s dnes již bývalým prezidentem Václavem Klausem. O čem jste si povídali?

Jestli jste čekali odpověď: O politice. Tak nikoli. Pan prezident je velmi společenský, nicméně velmi vytížený člověk, takže vždy letmo a samozřejmě o kultuře i jazzu a zajisté o dobré kávě. Vždy to bylo příjemné a milé povídání u šálku našeho espressa.

Pokud budou tyto jazzové koncerty pokračovat, budete hostům opět nalévat vaší skvělou kávu?

Byli bychom moc rádi, pokud tomu tak bude. Jazz či hudba na Hradě nám přirostl k srdci, jak jsem již zmiňoval, jsou to úžasné koncerty plné nevšedních zážitků a bylo, je a snad bude, nám ctí se jich i nadále účastnit a zvláště těšit návštěvníky naší kávou.

Autor: Alka Hájková

http://www.viposobnosti.eu/inpage/rene-sion-jsem-rad-za-nasi-ucast-jazz-na-hrade-a-za-moznost-umo/

Galerie fotek