Das Auto Magazín: Jízda s německou kvalitou.

Tato proslulá káva staví již dlouhá desetiletí na stejných hodnotách jako oblíbené volkswageny. Historie společnosti sahá až do roku 1700. Jméno po významném majiteli získala roku 1870 a jistě není bez zajímavosti, že již o několik let později se stala dodavatelem královského bavorského dvora, císařského německého dvora a ověnčila se i dalšími tituly prestižního dodavatele.

O významný posun, rozvoj a další věhlas se postaral obchodník s kávou Konrad Wille v roce 1933. Tehdy měl za úkol zřídit v mnichovském Domě lahůdek Dallmayr speciální oddělení kávy. Jeho mottem bylo – Brémské umění míchání a jihoněmecká láska ke kávě. Výsledkem jeho snažení pak byl široký sortiment kávy na nejvyšší úrovni. Wille nakupoval surovou kávu, sám obsluhoval pražící stroj a organizoval prodej. Vytvořil vlastní originální a jedinečné směsi, jimiž zásoboval přední kavárny a hotely. Díky tomu se značka Dallmayr Kaffee proslavila daleko za zdmi exkluzivního lahůdkářství. V této tradici pokračuje značka i ve 21. století za pomoci nejmodernější technologie.

Pokud dáváte přednost čaji, není problém. Káva je sice naší vlajkovou lodí, nabídka čajů je ještě širší. Rovněž v tomto oboru má značka dlouholetou tradici. V nabídce najdete takřka vše – od klasického černého a zeleného čaje, přes čaje ovocné až po delikátní bylinné.

V nabídce firmy nechybí samozřejmě ani kávovary pro domácí či kancelářské použití, najdete tu i nápojové automaty pro větší prostory. Zkrátka – pokud si značku Dallmayr zamilujete, může vás provázet takřka na každém kroku.

Galerie fotek